BEMUTATKOZÁS

Kedves Olvasó!
Üdvözlöm a honlapomon!
Mióta az eszemet tudom, terveztem. Az mindegy volt, hogy lakást, vagy bútort vetek papírra, csak rajzolhassak.
 
2005-ben végeztem lakberendezőként. Már az iskolában jó alapot kaptam ahhoz, hogy átlássam a szakma szépségét és lehetőségeit. Szerettem a vizsgafeladatokra már akkor úgy gondolni, mint valós munkákra, így a maximumot tudtam kihozni a tervekből és önmagamból is. Munkámban, azóta is a teljességre és az igényességre törekszem.
Munkáim legnagyobb részét egyedi tervezésű Bútorok alkották, melyeken keresztül a lakás minden helységében tapasztalatot szerezhettem. Lakberendezési tanácsadás mellett üzletek berendezésében is segédkeztem. Belsőépítészeti ötleteimmel, látványterveimmel elő tudtam segíteni több lakás megvásárlását.
Munkáimat a teljes befejezésig végig kísérem, természetesen, ha ezt a Megrendelő is igényeli. A tervezési folyamat során igyekszem minél inkább szem előtt tartani a Megrendelő egyéniségét, ízlését, stílusát, életkörülményeit és a rendelkezésre álló anyagi kereteket! Hiszem, hogy ötleteimmel, tanácsaimmal meg tudom mutatni az irányt egy jó terv felé, így a Megrendelő, az együttműködést követően teljesen magának tudja érezni az elkészült enteriőrt! 

A szakmában eltöltött 7 év alatt kezeim közül több mint 100 megvalósult bútor/enteriőr és több száz tervezési/tanácsadási munka került ki. Szeretem a letisztult vonalvezetést, a szimmetriát. Munkáimban a praktikum és a látvány harmóniájára törekszem, próbálom nem egyiket a másiknak alárendelni, hanem megtalálni az egyensúlyt. Mindig figyelek az apróbb részletekre, mert véleményem szerint attól válik teljessé és egyedivé egy összeállítás, legyen az egy egyedi bútor, vagy egy komplett lakás.

Minden Megrendelő mást vár el egy Lakberendezőtől. Vannak, akik csak ötleteket, tanácsokat szeretnének egy megkezdett átalakítás tökéletes befejezéséhez, vannak, akik teljes mértékben a Lakberendezőre hagyatkozva kívánják megkönnyíteni életüket, hiszen egy lakásfelújítás, átalakítás igen sok döntést, egyeztetés, időt és energiát követel.

Legyen az elvárás bárhol a kettő között, munkám során törekszem maximális szolgáltatást nyújtani és ezzel elnyerni Ügyfeleim elégedettségét!

Szabó Kitti

 lakberendező, lakberendezés, bútortervezés, konyhabútor, fürdőszobabútor, kreatív, design, nappali bútor, hálószoba bútor, gyerekszoba, csempe, kandalló, designer, olasz, belsőépítész, belsőépítészet, lakberendezési tanácsadás, lakásfelújítás, kanapé, dekoráció, építkezés, felújítás, arculattervezés, tervezés, dekorálás, tanácsadás, alaprajz, látványterv, falnézet, 3d látványterv, kiviteli terv, burkolási terv, világítási terv, lakberendezési szolgáltatás, kreatív lakberendező, üzletberendezés, lakás átalakítás,  szobafestés,  színtanácsadás, komplex lakberendezés, komplett lakberendezés, kivitelezés, exkluzív lakberendezés, korrekt lakberendező, design bútorok, építészet, szabó kitti, Budapest lakberendező, Budapest lakberendezés, Budapest, étkező,