Minden kezdet nehéz...

De a kitartó munka meghozza az eredményt!




Ez a 66 m2-es lakás első ránézésre esztétikailag nincs a toppon, sőt második ránézésre sem! Mégis meg lehet benne találni a lehetőséget, ha az embernek van egy kis fantáziája!







Kedves Ügyfelemnek, Anettnek szerencsére volt fantáziája és rögtön látta, hogy ez az Ő lakása lesz, csak ki kell egy kissé pofozni! Ezen a ponton viszont elakadt és itt találtunk egymásra!

Nagyon jó elképzelései voltak, csak egyszerűen nem állt össze a kép! Hosszas beszélgetést követően tisztulni látszódott a koncepció és kezdetét vette az én feladatom!
Megpróbálom az egyes helységekre kivetítve bemutatni, miért is jó az együttműködés egy lakberendezővel, akivel az Ügyfél megtalálja a közös hangot!

Az alap koncepció az volt, hogy egy fiatalos, csajos lakást hozzunk össze! Egy olyat, ahová jó hazatérni és egy kicsit elbújni a nyüzsgő világ elől, viszont barátokat is szívesen fogadjon benne az ember! De hisz ki ne szeretne egy ilyen zugot!

Az eredeti alaprajz így néz ki! Ez az elrendezés, egy gyermekes családnak ideális lenne, de Anett jelen élethelyzetéhez túl sok a helység, így azokat egybenyitva nagyobb, élhetőbb tereket szeretne kialakítani.
Tehát ez lett az átgondolt, élethelyzethez igazított változat! Kevesebb lett a helység és nagyobbak a terek. 
Minden nő szeretne nagy gardróbot, nagy fürdőt és mivel itt adott a lehetőség élni is kell vele! A konyhából kialakított ablakos fürdő sokkal nagyobb, mint az eredeti helység, mely össze lesz nyitva a kamrával, így kialakítva a megfelelő méretű mosókonyhás-gardróbot!
Az étkező és a két félszoba összenyitásával valósul meg a 21,5m2-es amerikai konyhás nappali és egy kis dolgozó sarok!

A munkálatokat most kezdték el, így hamarosan látható lesz a végeredmény, de addig is tartsatok velem! Nézzük együtt végig, hogyan alakul át Anett lakása!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése