Málna szobája

Egy tüneményes kicsi lány, Málna szobáját volt szerencsém megtervezni!
A szoba nagyon pöttöm, épp mint a lakója! Szükségünk volt sok pakolófelületre és egy kis játszósarokra.

 

Négy színt választottunk ki, a mindössze 3,5*1,9 kis szobához. Rózsaszín, fehér, dió barna és zöld. Természetesen a rózsaszín és a fehér dominál!
Az IKEA jó választásnak tűnik, így onnan szemezgettünk!


A MAMMUT család asztalkája és székei nyúzható darabok, jól bírják a strapát és színben is találtunk megfelelőt! Ez az összeállítás fiúcskák számára is megvásárolható kék és zöld színekben!

 A MINNEN ágy hosszúsága állítható, így ahogy növekszik a pici lány úgy lehet növelni az ágyat is!
 
Az ágy még nincs eldöntve, ezért elképzelhető, hogy egy egyedi tervezésű fa keretes ágy kerül megvételre, a fém keretes helyett! Olyan királylányos, mint Málna!



 A falakra egy virágos, pillangós tapéta kerülne, legalább egy oldalra! Ettől mozgalmas lesz a szoba.


Az ággyal szemben egy EXPEDIT polcrendszert fektetünk el. Ennek a tetejére kerül a tv. Az ajtóval szemközti falra is hosszába a földre tettem ezt a polcrendszert, mert így Málna is tud a tetejére pakolgatni játékokat! Ha az ágy nagyobbra lesz nyitva, akkor fel lehet állítani!

A falra nyitott, fehér polcokat javasoltam, hogy átlátható legyen a szoba, illetve ezt a RÓZSASZÍN polctartót!!
 




A plafonra mindenképpen szerettek volna valami különlegeset, így a világítást úgy terveztem meg, mintha a plafon közepén egy felhő lenne! Lehet a plafon esetleg nagyon halvány kék és a szpottartó fehér, úgy megfestve mintha felhő lenne ( amiből este világítanak a csillagok) !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése