Fotótapéta és üveg a falra konyhapult és konyhaszekrény közé

Kedves Kitti!
Segítségedet szeretném kérni. Új lakásomba a konyhapult és a konyhaszerkény közé fotótapétát, rá pedig üveget szeretnék rakatni csempe helyett. Kérdésem az, hogy az üveget hogyan szokás felrakni? Hogyan lesz szép a kivitelezés?
Válaszodat előre is köszönöm:  Edit


Fotótapéta és üveg a falra konyhapult és konyhaszekrény közé - poszter akár bútorfronton is

Szabó Kitti lakberendező válasza:


 
Kedves Edit!
Ez egy nagyon szép megoldás, ha megfelelő szakembert bízol meg a kivitelezéssel. Házilag nem igazán ajánlanám. Az a kellemes tapasztalatom, hogy ahol megveszi az ember az üveg hátfalat, ott a felrakást is biztosítják. Ha posztert szeretnél a falra rakni, akkor tudom ajánlani a nyomtatott üveget. Ennél a technológiánál nem a falra rakott fotóra kell rögzíteni az üveget, hanem különleges nyomtatási technológiával az üveg felületére nyomtatják a képet. Így sokkal egyenletesebb felületet kapunk, mintha az egyenetlen falra ragasztanánk a képet. Ezzel a technikával, akár bútor ajtófront is készíthető.


Fotótapéta és üveg a falra konyhapult és konyhaszekrény közé - csempe helyett

Az üveg felhelyezésére több megoldás lehetséges. Vannak sines verziók, ami körben keretezi az üveget, de van ahol, csak ragasztóval rögzítik a falra a vékony üveget. Ha mindenképpen a falra szeretnéd rakni a fotót, akkor a sines verziót ajánlom figyelmedbe. Javaslom, hogy ahol az üveghátfalat megveszed, ott kérdezd meg, milyen rögzítéssel tudják felrakni az üveget!
Üdv.

MEGJELENÉS : lakbermagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése